Intake en onderzoek

Bij Praktijk Wiersma bieden we een geïntegreerde benadering van zorg, waarbij we complementaire zorg, verloskundige zorg en verpleegkundige zorg combineren. Een behandeltraject bij ons begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we uitgebreid praten over verschillende aspecten.

Tijdens het intakegesprek bespreken we je huidige klachten, maar ook wat je graag zou willen bereiken. We nemen de tijd om je medische voorgeschiedenis en je eet- en leefstijl te bespreken. Dit helpt ons om een volledig beeld te krijgen van jouw situatie.

Samen gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaken van je klachten. We geven je informatie over hoe jouw lichaam werkt en waarom bepaalde klachten kunnen zijn ontstaan. Dit stelt je in staat om een dieper inzicht te krijgen in je eigen gezondheid en om bewuste keuzes te maken met betrekking tot je welzijn.

Bij Praktijk Wiersma streven we ernaar om een persoonlijke en holistische aanpak te bieden, waarbij we zorgvuldig luisteren naar jouw behoeften en doelen. We geloven in de kracht van complementaire zorg, verloskundige zorg en verpleegkundige zorg om jou te ondersteunen op je weg naar een betere gezondheid en welzijn.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 030-2254713 Neem contact op