Succesverhalen - Praktijk Wiersma

Ziekte van lyme 

Een half jaar geleden werd er tijdens een levend bloedanalyse de ziekte van lyme bij mij geconstateerd. Ik was in de jaren ervoor al een aantal keer via de reguliere weg hierop getest maar altijd waren deze uitslagen negatief. Ik wist toen nog niet dat de reguliere testen niet betrouwbaar zijn met lyme. Toen ik uiteindelijk hoorde dat ik wel Lyme had viel er veel op zijn plek. Al veel jaar loop ik met pijn in mijn lichaam en veel andere klachten die in de lange lijst van Lyme symptomen staan.

Toen de diagnose gesteld was ben ik online gaan zoeken naar behandelingen en daar werd ik niet echt vrolijk van. Het aanbod was groot en heel divers maar de ervaringen van mensen niet al te best. Langdurige en dure behandelingen zonder al te positieve uitkomsten.

Tot ik hoorde van ozon therapie. Het verhaal erachter klonk me zo enorm logisch in de oren dat ik geen seconde twijfelde dat ik dat wilde gaan doen. Praktijd Wiersma was de eerste die bij mijn google search naar boven kwam en heb een afspraak gemaakt. Bij het eerste consult werd ik op verschillende manieren uitgebreid getest om te zien of ozon voor mij ook de juiste behandelmethode was en dat was het. Kreeg allereerst een kleine doses toegediend om te zien hoe mijn lichaam erop reageerde. Dat ging goed en inmiddels heb ik 12 behandelingen achter rug en was bij de laatste 2 bezoeken de borrelia bacterie niet meer meetbaar.

Tijdens de maanden dat ik ozon therapie kreeg gebeurde er een hoop in mijn lichaam. Op veel momenten was de pijn erger en zat de pijn elke dag op een andere plek, net alsof de bacteries steeds een ander plekje in mijn lichaam opzochten om te schuilen. Alle symptomen van ontgifting heb ik gehad, vermoeidheid, verzuring van mijn spieren, hoofdpijn, misselijk, huiduitslag enz. Dit klinkt niet fijn, maar voor mij was dat het wel, want hé, er gebeurt iets in mijn lichaam. Jarenlang is mijn lichaam geterroriseerd door een klein beestje en ik heb iets gevonden wat het beestje te lijf gaat. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Ook emotioneel gebeurt er van alles. Wanneer iets zolang verbonden is met je lichaam en verdwijnt, neemt het ook vastzittende emoties met zich mee.

Het fijne is dat Edwin Wiersma naar al deze aspecten kijkt en per week medicatie of behandeling aanpast om het proces wat gaande is zoveel mogelijk te ondersteunen. Edwin is een zeer veelzijdig therapeut die op elk moment je dat geeft wat je nodig hebt.

Bij Edwin heb ik het gevoel volledig zelf verantwoordelijk voor mijn gezondheid te mogen zijn en daar op een fijne manier bij geholpen te worden. Ik vertrouw zijn oordeel (en dat is best uniek voor mij). En in mijn geval blijkt ozon zeer effectief te zijn, net zoals ik van te voren al dacht.