Maak kennis met onze behandelaars.

Edwin Wiersma studeerde verpleegkunde en verloskunde. Al tijdens zijn studie raakte hij geïnteresseerd in de alternatieve geneeskunde. Daarom volgde hij in 1999 de opleiding orthomoleculaire geneeskunde bij Ruud Nieuwenhuizen. Hierna voltooide hij de opleiding Psycho Neuro Immunologie (PNI) en volgde hij diverse opleidingen en cursussen waaronder acupunctuur, bioresonantie, elektro-acupunctuur, mesotherapie en levend bloedanalyse.
Naast zijn werkzaamheden in de praktijk geeft Edwin regelmatig colleges voor de Ortho Health Foundation en spreekt hij op congressen of seminars.

Annalies Semplonius werkte tot 2012 als kraamverpleegkundige in het ziekenhuis. Ze raakte geïnteresseerd in de complementaire geneeskunde en volgde een opleiding tot Orthomoleculair therapeut en Psycho Neuro Endocrino Immunologie (PNEI) Daarnaast is Annalies gecertificeerd bioresonantie therapeut en slaagde ze voor de opleiding levend bloed analyse.  Annalies is werkzaam binnen de vestiging Noord- Nederland van de praktijk.

Audrey van Oosten is orthomoleculair PNI-therapeut en docente bij de Ortho Health Foundation. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met complexe bloedtesten.

Daniëlle van Huis is natuurgeneeskundige therapeut en familie-opsteller. Binnen de praktijk houdt zij bezig met het interpreteren van complexe bloedtesten. 

Naast behandelaars hebben wij een praktijkmanager Christian Wiersma die sinds 2012 in de praktijk werkzaam is. Christian heeft tot 2012 gewerkt als apothekersassistent en daarna heeft hij een aantal cursussen gevolgd op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 030-2254713 Neem contact op